Hírek

Meghalt a Banner, éljen a Banner!

2010-11-12Nagy András

Meghalt a Banner, éljen a Banner!Az internetes oldalakról jól ismert bannerek - még nyakatekertebben: display hirdetések - temetése igencsak korai. A tartalmi és formai gazdagság új szintje (gondoljunk csak a videós megoldásokra), a targetálási lehetőségek fejlődése, a médiafelületekre történő valós idejű licitek megvalósítása és a közösségi média új lendületet ad a digitális hirdetés legrégebbi formájának.

 

Példának álljon néhány olyan kurrens online display hirdetési terület, melynek e-kereskedelmi aspektusa is van

- A display hirdetések szerepe a már megkezdett vásárlási folyamat során.

- Viselkedés alapú targetálás.

- Közösségi kereskedelem

- Bannerben történő értékesítés.

- Kereső- és display hirdetések együttes (egymásra hatást figyelembe vevő) mérése.

A hirdetési forma izgalmas jövőjén keresztül a Thinkdigital első embere, Odysseas Ntotsikas navigálja majd a hallgatóságot a DotCommerceDay-en, karakterisztikus példákat felhozva a világ minden tájáról.

Téma
Az esemény támogatói
Kiemelt támogatók
További támogatók
Koncepció és program
Közös szervezésben
Affiliate marketing

A Wikipedia szerint az affiliate marketing (a magyar szakirodalomban partnerprogramként is szerepel) egy olyan online marketingtechnika, amelynek során egy üzlet megjutalmazza affiliate partnereit az azok hirdetései erőfeszítései eredményeképpen létrejövő vásárlásokért.

további részletek »Elektronikus kereskedelem

Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) vagy más néven e-commerce az internet felhasználásával történő áruk eladását, vásárlását, valamint cseréjét jelenti.

további részletek »Hűségprogram

Az e-kereskedelemben is gyakori a hűségprogramok alkalmazása, amit számos promóciós eszköz egészít ki. A legelterjedtebb ezek közül az online kereskedelemben is a pontgyűjtő akciók meghirdetése, illetve a CRM adatbázis intenzív használata (pl. e-mail marketing támogatásra).

további részletek »

helyszín

Boscolo New York Palace Hotel
1073 Budapest
Erzsébet krt. 9-11.
Tel.: (+36 1) 886-6111

kapcsolat

Kreatív Csoport
E-mail cím: matiszkok@kreativ.hu
Tel.: (+36 1) 430-4570
Fax: (+36 1) 430-4579