Hírek

Potenciális vásárló 2 Ft-ért

2010-09-23Nagy András

Potenciális vásárló 2 Ft-értNem csalás, nem ámítás. A Netpincérnek átlagosan ennyibe került a site-ra hozni a látogatókat a legutóbbi Torkos Csütörtök kampányában. Hozzávalók: kiváló értékajánlat, figyelemfelkeltő kreatívok a megfelelő helyeken, az optimális üzleti- és médiakonstrukciók fáradhatatlan felkutatása.

Valóban létezik display hirdetés a neten, ami nemcsak megfizethető, de bizonyíthatóan hatékony is? Erre ad egy csattanós választ Perger Péter, a Netpincér ügyvezetőjének előadása a DotCommerceDay-en. Az előadás egyben hasznos útmutató az e-kereskedők és a marketingesek számára a tartalmi hirdetések hatékony és eredményes használatához.

Téma
Az esemény támogatói
Kiemelt támogatók
További támogatók
Koncepció és program
Közös szervezésben
Affiliate marketing

A Wikipedia szerint az affiliate marketing (a magyar szakirodalomban partnerprogramként is szerepel) egy olyan online marketingtechnika, amelynek során egy üzlet megjutalmazza affiliate partnereit az azok hirdetései erőfeszítései eredményeképpen létrejövő vásárlásokért.

további részletek »Elektronikus kereskedelem

Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) vagy más néven e-commerce az internet felhasználásával történő áruk eladását, vásárlását, valamint cseréjét jelenti.

további részletek »Hűségprogram

Az e-kereskedelemben is gyakori a hűségprogramok alkalmazása, amit számos promóciós eszköz egészít ki. A legelterjedtebb ezek közül az online kereskedelemben is a pontgyűjtő akciók meghirdetése, illetve a CRM adatbázis intenzív használata (pl. e-mail marketing támogatásra).

további részletek »

helyszín

Boscolo New York Palace Hotel
1073 Budapest
Erzsébet krt. 9-11.
Tel.: (+36 1) 886-6111

kapcsolat

Kreatív Csoport
E-mail cím: matiszkok@kreativ.hu
Tel.: (+36 1) 430-4570
Fax: (+36 1) 430-4579